Maar behalve voedsel voor de ziel, was er ook een ruime hoeveelheid voedsel voor het fysieke aanwezig. Iedereen was gevraagd iets te eten en te drinken mee te nemen. En … iedereen had daar ook gehoor aan gegeven. Je kon je tegoed doen aan heerlijk taart met slagroom of iets kiezen uit het hartige assortiment.

Uitgebreid werd er begroet, omhelst, bijgepraat. Uiteindelijk wisten Jeanette en Joske iedereen toch naar de andere ruimte te verleiden.
Nadat we geïnstalleerd waren, gingen we mediteren. Jeanette had daar een prachtige inleiding voor die ze uit Mabini had. Ze zal proberen dit later nog toe te voegen.
Vervolgens bracht Joske ons van de laatste wetenswaardigheden op de hoogte, zoals de vorderingen bij de bouw rond de Pyramide en de eerste nog niet definitieve plannen voor het programma 2012.
Ook heeft Joske stukjes uit de channeling van 11-11-11 voorgelezen (die door Ingrid vloeiend naar het Nederlands werden vertaald). Een stukje over de 4 pijlers van de Pyramide en de channeling van de 4 aartsengelen die elk met een pijler verbonden zijn, een deel van de channeling over de nieuwe namen van Alex, Aloga, en Marika, Maraga. Als laatste over het nieuwe gebod “Love each other”.

Na de meditatie werden laptop en beamer aangezet en zagen we een prachtige foto presentatie van de ontwikkelingen op de site in Mabini en de retreate rond 11-11-11. Ook degenen die er niet bij aanwezig waren geweest konden zich een beeld vormen van de Pyramide, de omgeving en de sfeer tijdens de reis rond 11-11-11. Maar behalve de beelden was de sfeer weldadig. Naast beelden en woorden waren ook de blik en uitstraling van degene die geweest waren sprekend.

De geest was weer gevoed en we begaven ons opnieuw naar de andere ruimte om ons tegoed te doen aan de rest van het buffet.

Als toetje hadden Cees en Carla nog mooie foto’s van hun reis en ook bijzondere foto’s van de doop van Marika en Alex.

Het smaakt naar meer. Jeanette is al benaderd om dit soort bijeenkomsten vaker te houden. Dus wie weet…
Indien u meer informatie wenst kunt u contact opnemen met: pyramid4light@gmail.com

NB: Elke maandagavond om 21.30 uur is er een meditatie voor eenieder die zich internationaal met anderen en met de energie van de Pyramide wil verbinden.

Geschreven door Hanneke Schaap uit Leiden, samen met Jeanette en Joske

No Comments :

No comments yet.